This pagelog:

wants to keep track of [theblackscorpio.net]'s
randomness, brain bleeps and ultimate tl;dc;dr of these modern times. Der postes på dansk såvel som på engelsk.

And no, I won't change the
layout of this blog.

COMMENCE THE TRIVIAL!


C R E D I T

Jeg kommer aldrig til at opgive ...


... den der roterende GIF-tingest på forsiden, mestendels, fordi Adobe ImageReady ikke er en ting mere :C...
Det er så her, det sker...


... når det så sker...

Langt fra Tinder, TikTok, Eks-Twitter, og hvad de dér dersens SoMekanaler hedder allesammen.

Nej, du er ikke faldet i et tidshul, der har transmogriffet dig tilbage til 2004, det er sådan, den her blog skal se ud. Og det er også sådan, at formatet her ikke vil ændre sig i en overskuelig fremtid. Jeg er meget vild med layoutet, og har været det, siden jeg fik min Blog*Spot-konto, som senere blev min Bloggerkonto, som senere blev opkøbt af Google.

Måske finder jeg en dag lysten til at programmere et kommentarfelt. Problemet er ikke så meget at lave det, men at spamsikre det, og så ved jeg også, der stort set ikke er nogen, der kigger forbi her anyway, så der er et cost-benefit, der lige skal gå op. Hvad angår JLU:CPH vil jeg formentlig håndtere det på samme måde som hedengangne Flight 1337, der havde store, gule plamager over alt, der ikke kunne tåle dagens lys under His Watchful Eye.

Men ellers er ideen, at dette subsite er min egen personlige blog. Her er jeg fri for vilkårlig AI-censur, der ikke forstår, at en "naked motorcycle" er fagudtrykket for en motorcykel uden den del af beklædningen, der ellers typisk dækker store dele af motoren, og derfor banner brugere. Fri for, at ens appeller ryger ind i den sorte round file hos Meta, og fri for at virke suspekt for hr. & fru. Frikadellesteg i alle nationer, der tror, at så har man sikkert gjort noget, for hvorfor skulle et SoMe dog ellers banne én?

Altså, ud over det med den "nøgne" motorcykel, billeder, der automatisk bliver flagged, som AI'en ikke genkender som en kat, men som en ulovlig kropsdel, etc, pp., du har ikke sat dig ind i, om det her medie er konservativt styret, eller liberalt medie, set med nordamerikanske briller, og hvordan Elon Musk har det personligt med lige præcis det her emne. Du bruger en VPN og har glemt at slukke, da du browsede over til din konto, du logger ind med en anden hardwareadresse, fordi din bærbar er låst inde på dit arbejde, og du gider ikke derind kl. lort om aftenen, men du vil lige skrive til tante Oda, at I alligevel kommer på weekend, fordi det er gået op med hundepasningen, du gør ingenting og bliver hacket, du har din konto for at læse og kommentere på dine venner, men du har ikke selv lige fået smidt det her ene bøvede feriebillede op, du har for 400 år siden haft en konto på servicen, da du var tolv år gammel, nu er du spærret ude for livstid, medmindre du sørger for, ikke at bruge samme navn, mail, tlfnr, hardwareadresse, og undlader at friende dem, du egentlig kom for. Du kan lige høre tante Yrsa skrive dig ud af testamentet, fordi du ikke friender hende heller...

I mit tilfælde drejede det sig om Instagram, hvor jeg fra en ny hardwareadresse (da jeg havde skiftet min gamle stationære ud med noget mere tidssvarende), ville ændre webadressen til at pege på min daværende Twitter. Boom, banned, og alle appellmuligheder fører ud i intetheden. Jeg havde ingen billeder på kontoen, undtagen et brugerbillede, og jeg havde ingen suspekte venner, tværtimod havde jeg en ret velbesøgt og kommenteret veninde, der laver illustrationer af den mest rene og uskyldige slags. Men jeg triggede en eller anden AI algoritme, formentlig, fordi jeg selv ikke havde billeder på min konto, og jeg loggede ind fra noget nyt hardware. Hvad jeg så kunne læse mig frem til på Nettet, efter dette skete, ligner et dårligt mashup mellem The Wild West og en roman skrevet af Kafka, den eneste forskel? Det var ret troværdigt, og der var tusindvis af folk, det var sket for.

Der var en [whistleblower], der på et tidspunkt [AMA'ede på Reddit], om, hvor meget det sejler hos Meta mht. ticket resolutions fra alm. brugere. Bare for at nævne ét eksempel på, hvad jeg bygger min rant her på. Og så har jeg slet ikke nævnt Cambridge Analytica endnu. Det er nærmest kun Jobcenteret, der kan slå den.

På mit eget site er jeg fri for at skulle forholde sig til andet end: Vil jeg poste det her til offentligt fremskue? Har jeg forklaret mig godt nok, at det ikke nemt misforstås af et levende menneske med nogenlunde omløb på øverste etage? Er det indenfor lovens rammer? Vil jeg være det bekendt?

Der er levende mennesker i serviceafdelingen hos min udbyder, så jeg vil være meget overrasket, hvis jeg får brug for at låse min bruger op for at have lagt et kattebillede op. Eller slet ingen billeder. Og da jeg intet behov for at bruge denne blog til bevidst misinformation, scams, holdløse tilsvininger af kendte eller noget som helst andet af den art, forestiller jeg mig, at jeg ikke får problemer her. Det kan være, der ryger et enkelt billede med Xi JinPing, der krammer en bestemt tegneseriebjørn ind på sitet, men det ville så være det, og det tager vi som voksne mennesker. Med tryk på mennesker.

Og hvis det alligevel ikke virker teknisk, er det mig, der er udvikleren her på sitet :)